Lontay-Szabó Éva asztrológus

Születési és kérdőasztrológia. Személyiség- és sorselemzés, éves előrejelzés, emberi kapcsolatok és alakulásuk elemzése, gyermekhoroszkóp, valamint konkrét kérdés megválaszolása kérdőképlet (horary) segítségével

Születési, személyes horoszkóp, más néven radix

Elkészítéséhez szükség van a születés dátumára (év, hónap, nap), órájára, percére és helyére. Megmutatja, hogy a születés pillanatában az adott földrajzi helyről nézve milyen konstellációk voltak az égen. Ez a személyes horoszkóp, melyből kiolvashatóak a szülött temperamentuma, jelleme, adottságai, képességei, hajlamai, érdeklődése, sors szabta feladatai,  esélyei, lehetőségei, korlátai. Az élet minden területét felöleli úgymint: család, szülők, szerelem, házasság, gyermekek, rokoni és egyéb kapcsolatok, barátságok, gondolkodásmód, tanulmányok, hivatás, karrier, munka, pénzügyek, ingatlanügyek, örökség, perek, utazások, vágyak, remények, gondok, nehézségek és még sorolhatnám. Ez minden más elemzés alapja, nélküle nem lehet előrejelzést, vagy egy másik személyhez fűződő viszonyról elemzést készíteni.

Ez egy születési horoszkóp:

horoszkop.jpg

 

Kapcsolatok alakulása, szinasztria

Ebben az esetben két ember bármilyen jellegű kapcsolatát, annak minőségét, alakulását vizsgáljuk. Szükség van hozzá mindkét fél pontos születési adataira. Első lépésben külön-külön elemzésre kerül mindkét születési horoszkóp. Ezután a két horoszkópot összevetjük, azaz megnézzük, hogy az egyes horoszkópok elemei hogyan kapcsolódnak a másikéival. Így választ kaphatunk arra, hogy milyen a két ember viszonya, hogyan hatnak egymásra, hogyan befolyásolják egymás sorsát, mi a kapcsolatuk célja és a kapcsolatuk mennyiben szolgálja a felek lelkének, személyiségének fejlődését. Megfelelő módszerekkel lehetőség van a kapcsolat időbeni alakulásának követésére is.

Előrejelzés, prognózis

Egy évre (ezen belül akár rövidebb időszakra: egy adott hónapra, de akár napra is) készül, születésnaptól születésnapig számítjuk ki. Alapja a születési horoszkóp. Sokféle jól működő prognosztizációs módszer létezik: direkciók, segédhoroszkópok, bolygóaktiválódások, stb., ezeket értékeljük és összevetjük a születési képlettel. Előrejelzéseket a kellő alaposság végett több módszer egyidejű alkalmazásával készítek, ezek: az adott év bolygóaktiválódásai, primer és szekunder direkciói, szolárképlete, valamint kérésre egy adott hónap lunárképlete, illetve tranzitok.

Kérdőképlet (horary)

Egy konkrét kérdés megválaszolására szolgáló képlet, melyet arra a helyre és időpontra számítanak ki, ahol és amikor az asztrológus megértette a kliens kérdését. A kérdőképletről, a kérdőasztrológiáról bővebben, részletesebben a "Ha csak egy konkrét kérdése van: kérdőasztrológia, horary" menüben olvashat.

Gyermekhoroszkóp

A gyermek születési horoszkópja. Képet ad a gyermek temperamentumáról, jelleméről, hajlamairól, képességeiről. Segítséget nyújt a gyermek nevelésében, megfelelő irányba, pályára történő terelésében. Összevethető a szülő horoszkópjával. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 42
Heti: 114
Havi: 765
Össz.: 126 806

Látogatottság növelés
Oldal: Mi micsoda?
Lontay-Szabó Éva asztrológus - © 2008 - 2018 - sorselemzes-horoszkop.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »