Lontay-Szabó Éva asztrológus

Születési és kérdőasztrológia. Személyiség- és sorselemzés, éves előrejelzés, emberi kapcsolatok és alakulásuk elemzése, gyermekhoroszkóp, valamint konkrét kérdés megválaszolása kérdőképlet (horary) segítségével

Az elemzéseket a tradicionális asztrológia elvei és szabályai szerint készítem. Mint minden felelőssége tudatában lévő, lelkiismeretes asztrológus, alapos munkát végzek. (Erre köteleznek a mesterségünket űzőkre vonatkozó etikai szabályok és az asztrológusi esküm is.) A munkám során a legnagyobb alaposságra törekszem, egy-egy születési horoszkópra, előrejelzésre, két ember kapcsolatának kivesézésére stb. megfelelő időt és figyelmet szánok, ami sok-sok órát, napokat jelenthet (egy kérdőképlet elbírálása jóval rövidebb időt igényel).

Az elemzéseket általában írásban készítem és e-mailben küldöm el az ügyfeleimnek. Az elemzésben foglaltakkal kapcsolatos kérdésekre (ha vannak) válaszolok, ezt lehetőleg és legszívesebben szóban: személyesen, telefonon (esetleg a Skype-on) keresztül teszem. 

Természetesen titoktartással tartozom, és a "tanácsadás" során  a horoszkóp tulajdonosának érdekeit tartom szem előtt.

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 20
Heti: 38
Havi: 795
Össz.: 123 837

Látogatottság növelés
Oldal: Így dolgozom
Lontay-Szabó Éva asztrológus - © 2008 - 2018 - sorselemzes-horoszkop.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kérdezô asztrológia - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »