Lontay-Szabó Éva asztrológus

Születési és kérdőasztrológia. Személyiség- és sorselemzés, éves előrejelzés, emberi kapcsolatok és alakulásuk elemzése, gyermekhoroszkóp, valamint konkrét kérdés megválaszolása kérdőképlet (horary) segítségével

 ora.jpg

A kérdőasztrológia az óraasztrológia három ága közül az egyik (a másik kettő az eseményasztrológia és az időválasztó vagy elekciós asztrológia). A „mint fent, úgy lent” elvén alapszik, a kérdés-felelet módszere, a legkülönfélébb konkrét kérdésekre és problémákra horoszkóp segítségével, a tradicionális asztrológia elvei szerint ad gyors, pontos, konkrét, bizonyítható választ. A horary képlet arra az időpontra, pillanatra készül, amikor az asztrológus megértette a kérdést,  és arra a helyre, ahol az asztrológus a kérdés megértésekor tartózkodik, mert őáltala jön létre a kapcsolat Ég és Föld között.

A kérdőasztrológia alkalmazásával gyorsan választ tudunk adni a kliens egy konkrét kérdésére, problémájára akkor is, ha nem ismert a pontos születési ideje (órája, perce), hiszen a horary esetében maga a kérdés, valamint az a hely és időpont a mérvadó, ahol és amikor az asztrológus megértette a kérdést. Tulajdonképpen egy kérdés születéséről van szó. 

Egy konkrét kérdés, probléma sokkal gyorsabban, egyszerűbben, pontosabban, konkrétabban és megbízhatóbban ítélhető meg egy horary képlet segítségével, mintha a radixból és a különböző prognosztizációs módszerek (direkciók, szolárképlet, tranzitok) bevetésével próbáljuk meg kihámozni a választ. Sok kérdésre nem is kapunk választ a születési képletből és a hozzá kapcsolódó prognózisból. Az pl., hogy valaki férjhez megy-e a közeljövőben, kideríthető belőlük, az viszont, hogy épp a Pista lesz-e végül a vőlegény, nem. A horary segítségével viszont választ tudunk adni arra a kérdésre, hogy: „Feleségül vesz-e engem Pista?”. A képlet igent vagy nemet mond, látható benne, hogy vannak-e akadályozói, akadályai, vagy segítői az ügynek, azok milyen jellegűek, honnan, kitől erednek, valamint igenlő válasz esetén megítélhető, hogy várhatóan mikor kerülhet sor az egybekelésre, nemleges válasz esetén pedig a kapcsolat megszűnésének ideje.

 A kérdőképlet alkalmas arra, hogy megválaszoljunk bármilyen témájú, a múltra, jelenre, vagy jövőre vonatkozó, valódi kérdéseket - tehát a kérdező számára valóban nagyon fontos, "égető" kérdést - a valóság egy pillanatára felállított képlettel. Az élet bármilyen kérdése, területe, eseménye, valamint személyek, dolgok megtalálhatók a horoszkóp valamelyik horizontházában. A kérdések témája lehet: partnerkapcsolat (szerelem, házasság, válás), nem talált, elkevert, elveszett, ellopott tárgyak és dolgok, a tolvaj kiléte, eltűnt személyek holléte, távol lévő személyek, elveszett vagy elkóborolt állatok, munka, állás, karrier, adásvétel, ingatlanügyek, költözés, üzletkötés, gyerek (terhesség), egészség, betegség, jogi ügyek, perek, anyagi és vagyoni helyzet, pénzügyek, nyerészkedés, utazás, tanulmányok és így tovább. Néhány példa: Hol a szemüvegem/pénztárcám/akármim? Hol van a kutya/macska/más kedvenc? Merre járhat XY és jól van-e? Felvesznek-e az egyetemre? Megkapom-e ezt a munkát? Megmarad-e az állásom? Elvállaljam-e ezt a munkát? Alkalmazzam-e XY-t erre az állásra? Megkapjuk-e a megrendelést? Kifizeti-e a megrendelő az elvégzett munkát? Ki nyeri a vetélkedőt/meccset? Szeret-e engem igazán a Béla? Mi lesz a válóper kimenetele? Megvegyem-e az autót/házat/lakást/akármit? Sikerül-e eladni a lakást/házat/autót/akármit? Ki lopta el az autómat/bármimet? Tud-e ártani nekem XY? Jómódú, gazdag leszek-e? Vegyek-e kötvényt/részvényt? Hoz-e hasznot ez a vállalkozás? Vegyek-e fel hitelt? Adjak-e kölcsön XY-nak? Sikerül-e megegyeznünk XY-nal, vagy perre kell mennünk? Megnyerjük-e a pert? A megfelelő kezelést kapom-e a nyavalyámra, vagy keressek másik orvost? Meggyógyul-e anyám/férjem/bárkim? Megkapja-e a fiam a lakást? 

A kérdőképlet a valós helyzetből kiindulva a valós tényeket mutatja meg, a „mi történne, ha…”, „mi lenne, ha…” típusú kérdésekre nem ad feleletet. Arra a kérdésre nem lehet válaszolni, hogy: Mi lenne, ha jelentkeznék az egyetemre? Ha a kérdező már beadta a jelentkezését, feltehető az a kérdés, hogy: Felvesznek-e, sikerül-e bejutnom az egyetemre?

A kérdőképlet leírja a helyzetet, a problémát, amire a kérdés vonatkozik, valamint kérdezőt és a kérdezettet (esemény, személy, állat, tárgy stb.), megmutatja a választ a feltett kérdésre, nem szól azonban morálról, tanulságokról, lelkizésről, „csupán” tényekről.

Ha olyasmiről szól a kérdés, amire a kérdező valamilyen okból nem kaphat választ, valamiért nem kellene feltennie azt, a kérdés (a képlet) érvénytelen lesz (nem jön létre harmonikus kapcsolat Ég és Föld között, az óra bolygóura nem harmonizál az ascendenssel, vagy annak urával). Ez azt jelenti, hogy jobb nem firtatni a témát. Az érvényességnek megvannak kritériumai, de egyébként érvényes, radikális képletben is lehetnek az asztrológus számára olyan intő jelek, melyek szerint jobban teszi, ha nem bírálja el a kérdést. 

Ugyanazt a kérdést csak egyszer lehet feltenni, vonatkozik ez arra az esetre is, ha az adott kérdésre korábban kérdőépletből, vagy más eszközzel/módszerrel (Tarot, I Ching és a többi) már választ kapott a kérdező.

Fontos szempont a kérdező őszintesége, valamint az, hogy őt a kérdés tényleg komolyan, erősen foglalkoztassa, számára valóban fontos legyen az ügy, amivel kapcsolatban a kérdést megfogalmazza, felteszi. Ha ez nem így van, ha csak puszta kíváncsiságból, vagy számára jelentéktelen, őt nem is igazán foglalkoztató kérdést tesz fel, ha csak az asztrológust akarja próbára tenni, a horary képlet gyenge és rossz lesz, gyenge és rossz válasszal. (Az érdektelenséget az asztrológus látja a képletben, vannak benne erre vonatkozó utalások.) Nem tanácsos választ adni, ha a kérdező maga sem tudja igazán és pontosan, mit is akar tudni, mit kérdezzen. A feltett kérdésen utólag már nem lehet változtatni.

ora1.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 42
Heti: 106
Havi: 757
Össz.: 126 798

Látogatottság növelés
Oldal: Ha csupán egy konkrét, égető kérdése van: kérdőasztrológia, horary
Lontay-Szabó Éva asztrológus - © 2008 - 2018 - sorselemzes-horoszkop.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »